Categories

Recent Posts

Blogroll

Archives

Tags

Recent Comments

Натурално Хапче за Засилване на Метаболизма

Filed under :Отслабване

ENERGY е хапче за засилване на метаболизма, което по естествен начин потиска апетита и изпомпва мазнините.

Съдържа 22 билки и витамини, които така са подбрани, че да горят подкожните мазнини чрез повишаване на вътрешнотелесната температура (това не е температурата, която се мери с термометър):

– потиска апетита така, че да не ви се яде,

– дава енергия, така че да искате да тренирате

– подобрява настроението и имунитета, така че да се наслаждавате на новото си тяло с усмивка на уста.

Приема се по 2 капсули 2 пъти дневно (т.е. по 4 таблетки на ден), опаковката е 90 таблетки, т.е. стига за 22 дни. Цена 38 лева, 7 лева доставка за цялата страна.

Поръчай Energy

Състав на капсулите за засилване на метаболизма.

усилва метаболизма, потиска апетита

усилва метаболизма, потиска апетита

Гуараната и Зеленият чай повишават вътрешно телесната температура, което води до горенето на мазнини.

Друго свойство на тези две билки е, че потискат апетита и дават повече енергия, така че ако тренирате да имате сила и желание за по-енергична тренировка, което означава повече изгорени калории.

Корейският Жен-Шен (Panax Ginseng) засилва имунитета, което от своя страна ви прави по-издръжливи, дава енергия и най-хубавото е че има свойството да подобрява настроението, така че докато отслабвате ще бъдете усмихнати.

Добавен е Rhodiola Extract, който намаля стреса.

Gotu Kola отново подсилва имунитета, възстановява нервите и мозъчните клетки и подобрява действието на надбъбречните жлези.

Yerba Mate е антиоксидант (което означава, че подмладява и подобрява здравето, съдържа кофеин, което води до повече енергия).

Cayenne е вид пипер, който ускорява горенето на подкожни мазнини.

Chromium Picolinate (Хром) регулира и стабилизира кръвната захар (ако имате нарушения в нивата на кръвната захар не можете да отслабнете, така че наличието на Хром е супер важно).

Octacosanol е важен за тези, които съчетават хапчетата за отслабване с тренировка, зашото подобрява сърдечната дейност.

Към хапчетата за засилване на метаболизма са добавени и ватамини от групата B, които улесняват усвояването на хранителните вещества.

Да се има предвид, че ENERGY съдържа кофеин и ако пиете кафе добре е да го спрете през първите дни и след като прецените дали имате още нужда от кофеин можете да подновите пиенето на кефе или да го спрете докато вземате ENERGY.

Поръчай Energy


Онлайн Поръчка на Хапчета за Засилване на Метаболизма

Filed under :Поръчка

Онлайн поръчка на натурални хапчета за потискане на апетита и засилване на метаболизма по естествен начин

ENERGY – стига за 22 дни, цена 38 лева (+ 7 лева доставка).

При поръчка на 2 опаковки получавате безплатна доставка в цялата страна.

Доставката се изпълнява с куриер, който ви носи хапчетата за ускоряване на метаболизма и потискане на апетита на посочения от вас адрес. Пратката е опакована, така че само вие знаете какво ви доставят.

Заплащате пратката на куриера в момента на доставката.

Моля напишете в полето за адрес колко бройки поръчвате, за да можете да се възползвате от безплатната доставка (комбинирайте се с приятел и поръчайте 2 опаковки, за да не плащате за доставка ).

До 2-3 работни дни от датата на поръчката получавате пратката.

Попълнете формата по-долу, ако можете дайте мобилен телефон (вместо домашен), за да може куриерът да ви уведоми кога ви носи пратката.

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Изберете град (задължително)

Точен адрес (ако може с пощенски код) за доставка (задължително)


Fyre Натурално Хапче за Отслабване

Filed under :Отслабване

ВНИМАНИЕ: Има вариант на Fyre от 60 лв., който обаче не съдържа Йохимбин. Тялото има механизми, с които блокира горенето на мазнини. Йохимбин блокира тези механизми, така че нищо да не пречи на горенето на мазнини. Fyre с Йохимбин се продава за 71 лв., този от 80 лв. не съдържа Йохимбин.

НОВО: Диета Fyre! С всяка поръчка на Fyre, получавате книжка с 1 седмична диета, специално разработена да максимизира ефекта на Fyre.

fyre

Какво е Fyre? Това е 100% натурално хапче за отслабване, което е създадено да подпомогне горенето на мазнините по здравословен начин. Защо препаратът Fyre е специален?

Поръчай Fyre (БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в цялата страна).

Най-впечатляващото качество на Fyre е, че е изключително ефикасно хапче за отслабване, при това съдържа само естествени съставки и е напълно безопасно за здравето. Докато в миналото ефикасните хапета за отслабване правеха повече или по-малко компромис със здравето, вече има продукт, който няма странични ефекти.

Всяка съствака на Fyre e добита от внимателно подбрана билка и е стандартизирана за определено количество активно вещество.

Научният подход зад хапчето Fyre е доказан, което гарантира благотворен ефект върху различните фази на метаболизма, които са въвлечени в складирането на мазнините и тяхното горене.

Също така Fyre има приятен стимулиращ ефект, като дава повече енергия без да създава чувство на нервност. Това свойство на хапчето Fyre е много важно, защото дава необходимата енергия за вършене на ежедневните дейности с позитивна нагласа, така че човек лесно да посрещне предизвикателствата по пътя на отслабването.

Вече се чудите дали това не е магическо хапче за отслабване? Разбира се че не! Ако се тъпчете с храна, Fyre ще ви помогне да не напълнявате повече. Обаче, ако се храните здравословно и тренирате, този продукт ще засили метаболитните процеси в тялото ви.

За хората, които са на диета за отслабване, Fyre е изключително ефикасен и ускорява процеса на горене на мазнини.

Разбира се не може да няма и негативи: Fyre съдържа кофеин от кафе и зелен чай и не е подходящ за хора, които имат непоносимост към кофеина. Ако пиете кафе всеки ден, тогава Fyre е за вас, защото очевидно имате поносимост към кофеина. За всеки случай в първите дни докато вземате препарата спрете кафето, защото Fyre ви набавя дозата кофеин и нямате нужда от кафе. След първите 4-5 дни пробвайте да пиете кафе и преценете дали да го спрете според това как се чувствате, все пак Fyre е създаден да ви доставя всички стимулиращи съставки, така че доверете му се даже и за сутрешното събуждане.

Една опаковка съдържа 120 капсули, пият се 3 на ден по 1 капусла (може и по 2), което означава, че ще ви стигне за 40 дни, което е достатъчен период за действието на кое да е хапче за отлсабване (по-малко или повече от 30-40 дни няма смисъл).

Съставки на Fyre:

– Coleus Forskohlii – стандартизиран за 20% форсколин, който стимулира изгарянето на телесни мазнини и подържането на видим релеф на мускулите. Това е растение, което вирее в планините на Азия и е от семейството на джоджена и лавандулата. Това растение има свойството да намаля кръвното налягене (по този начин намаля действието на кафето и зеления чай върху покачването на кръвното налягане). Форсколинът има ефект подобен на забранения ефедрин, но не притежава страничните му ефекти и не вляие отрицателно върху сърцето. Друг негов ефект е потискане на апетита и подобряване на енергийните процеси.

– Green Tea – Зеленият чай притежава термогенни свойства, които засилват метаболизма. Освен това той намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта. Зеленият чай е лек диуретик и потиска апетита.

– Ginger Root – Коренът от джинджифил засилва метаболизма, дава повече енергия. Действа като антиоксидант.

– Bergenia Root – билка, която увеличава изгарянето на мазнини и потиска натрупването на нови. Действа и като антиоксидант.

– Coffe Bean Extract – кофеинът оказва положително влияние върху централната нервна система. Той увеличава енергийните нива, притежава леко диуретично действие, притежава термогенни свойства.

– Barberry Bark Extract – Бербаминът, открит в това растение, регулира нивата на инсулина, намалява холестерола, увеличава производителността на имунната система.

– Yohimbine HCL – йохимбинът блокира алфа-рецептори, което води до изгаряне на повече мазнини. Йохимбинът действа и като афродизиак.

– Velvet Bean Extract – оптимизира метаболизма и потиска апетита.