Categories

Recent Posts

Blogroll

Archives

Tags

Recent Comments

Потискане на апетита

Saturday Mar 21, 2009

ВНИМАНИЕ: В момента няма наличност на Hoodia, можете да поръчате ENERGY, което не само потиска апетита, но и дава енергия.

Худия Гордони е растение известно със способността си да потиска апетита. Това е растение без листа, а цветчетата му имат миризма на печено месо. Опрашва се главно от мухи :) .

Худия Гордони вирее в Южна Африка, където местните племена я използват за потискане на апетита, когато излязат на дълъг лов.

Действието на билката се изразява в това, че изпраща сигнали за ситост до мозъка и така не изпитваме глад. Не са открити странични ефекти от действието на тази билка. Нейният прием е подходящ при започването на диета, когато борбата с глада е най-ожесточена. Ако не можете да спрете да ядете, а искате да започнете диета за отслабване, тази билка помага да спре чувството на глад.

Tru Hodia Complex

Tru Hodia Complex

Худия Гордони се появява на Америкаснкия пазар през 2004 година като натурално средство за потискане на апетита. Растението се добавя в хранителни добавки за отслабване, като True Hoodia Complex.

Tru Hoodia e комбинация от Худия Гордони и други билки, които подпомагат регулирането на теглото. Tru Hoodia съдържа екстракт от зелен чай, билка, известна със своя термогенен ефект, чрез който се постига оксидацията на мазнините.

Хромът е добавка, която регулира нивото на кръвната захар и нивата на глюкоза. Екстрактът от какао съдържа теобромин, който има диуретичен ефект.

Tru Hoodia е добавка, която е изключително полезна за регулирането на глада и горенето на излишните мазнини.

Приемат се по 2 таблетки дневно, опаковката съдържа 60 таблетки и стига за 1 месец.

Leave a Reply

Comment